Thuis

Shenzhen Fordconn Industrial Co.,Ltd

Van goede kwaliteit laserprintertoner patroon voor verkoop
Van goede kwaliteit laserprintertoner patroon voor verkoop
Een groot product dat de werken evenals de originele Toner patroon. ZEER tevreden met deze aankoop.

—— D.J. Singer

Ik kan niet genoeg goede dingen zeggen. Zij werken zoals verwacht. De printer erkent hen. Houd ook van de prijs. Geen probleem nog hebben gehad.

—— Jennifer

Grote 3D printergloeidraad, precies zoals geadverteerd.

—— Jeffrey een Ballard, Jr.

FDC-toner patroonpasvormen volkomen met mijn printer van Dell E525W. en de werken enkel zoals het originele merk. Ik zal absoluut houden kopend deze patroon.

—— Dana Rodgers

Ik ben online Chatten Nu

Shenzhen Fordconn Industrial Co.,Ltd

1 2 3 4
Shenzhen Fordconn Industrial Co.,Ltd Shenzhen Fordconn Industrial Co.,Ltd Shenzhen Fordconn Industrial Co.,Ltd Shenzhen Fordconn Industrial Co.,Ltd
Industrieel Co. van Shenzhenfordconn, Ltd Industrieel Co. van Shenzhenfordconn, Ltd Industrieel Co. van Shenzhenfordconn, Ltd Industrieel Co. van Shenzhenfordconn, Ltd

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Agent
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : FDC-Toner
Aantal werknemers : 25~35
Jaarlijkse omzet : 2,000,000-3000,000
Opgericht Jaar : 2016
Export pct : < 10%

Shenzhen Fordconn Industriële die Co.Ltd., in 2012 wordt gevestigd, is een snelle groeiende onderneming die de productie en de marketing van compatibele printerpatronen integreert. Na de inspanning en de ontwikkeling van vijf jaar, nu zijn wij één van de belangrijke compatibele fabrikanten en de leveranciers van printerpatronen in China geworden, houden wij altijd zeer vriendelijke verhouding met vele sterke compatibele fabrieken van printerpatronen en onderzoekinstituten in China, hebben wij in eigen land van hoge reputatie in de compatibele markt van printerpatronen en internationaal genoten.
Ons bedrijf is professioneel R&D, een productie, verkoop, de dienst als één van de moderne professionele fabrikant en de Nationale high-tech ondernemingen van China. Wij hebben sterke technische kracht, geavanceerd het testen materiaal, professioneel en de efficiënte organisatorische structuur, geavanceerd beheersconcept, heeft een goede verhouding met mondiale partners van stabiliteit op lange termijn, handhaaft en verbetert onophoudelijk marktaandeel in binnenlandse en buitenlandse markten. Wij besteden hoge aandacht op merkafbeelding en klantentevredenheid, en ononderbroken innovatie en technische innovatie. Wij concentreren ons op één oplossing van de eindeweergave: Printerverbruiksgoederen en de verbruiksgoederenoplossing van de Streepjescodeprinter. Met inbegrip van Lasertoner Patronen, Kopieerapparaattoner, Inkjet-Patroon, Nieuwe vullingsinkt, Lintpatronen, Directe Thermische en Thermische Overdrachtprinters, Thermisch Overdrachtlint, 3D Printergloeidraad enz. Wijd gebruikt in banken, de ziekenhuizen, scholen, overheid, ondernemingen, fabrieken, huisgebruikers, kleinhandel, pakhuis, logistiek, kledende fabriek, postkantoor, de vermaakindustrie, productie, de textielindustrie enz.
Wij begaan om onze partners waardevolle en professionele oplossingen aan te bieden.
Is de Fordconn Industriële opdracht: Ons principe is Greepintegriteit, gestadig vordert, dient de Wereld. Wij proberen altijd ons beste om de beste diensten en de concurrerendste prijzen met hoogte aan te bieden - de kwaliteitsgoederen voor onze klanten, het zijn de manier wij onze klanten en markt winnen.
Gezien kans en volledige ruimte, zouden wij u elk van onze voordelen tonen en groeien samen, ben ik zeker wij zakelijke relatie op lange termijn en vriendschappelijke met uw geacht bedrijf wegens uw vertrouwen en onze uitstekende dienst kunnen vestigen.

Contactgegevens
Shenzhen Fordconn Industrial Co.,Ltd

Tel.: 86-755-28216529

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)