Thuis

Shenzhen Fordconn Industrial Co.,Ltd Fabrieksreis

Van goede kwaliteit laserprintertoner patroon voor verkoop
Van goede kwaliteit laserprintertoner patroon voor verkoop
Een groot product dat de werken evenals de originele Toner patroon. ZEER tevreden met deze aankoop.

—— D.J. Singer

Ik kan niet genoeg goede dingen zeggen. Zij werken zoals verwacht. De printer erkent hen. Houd ook van de prijs. Geen probleem nog hebben gehad.

—— Jennifer

Grote 3D printergloeidraad, precies zoals geadverteerd.

—— Jeffrey een Ballard, Jr.

FDC-toner patroonpasvormen volkomen met mijn printer van Dell E525W. en de werken enkel zoals het originele merk. Ik zal absoluut houden kopend deze patroon.

—— Dana Rodgers

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  De bedrijfproducten allen hebben Ce, SGS, ISO-9001, ISO14001 en MSDS, en andere internationale certificatie, en heeft een aantal octrooien van de producttechnologie. Wij hebben sterke technische kracht, geavanceerd het testen materiaal, professioneel en de efficiënte organisatorische structuur, geavanceerd beheersconcept, heeft een goede verhouding met mondiale partners van stabiliteit op lange termijn, handhaaft en verbetert onophoudelijk marktaandeel in binnenlandse en buitenlandse markten.

 • OEM / ODM

  Wij kunnen uw beste leveranciers met brede waaier van producten zijn. Ook zijn wij geschikt in het verlenen van OEM en ODM de diensten. Onze producten worden hoofdzakelijk uitgevoerd naar de Verenigde Staten, Europa, Midden-Oosten en andere gebieden, de belangrijkste merken ASTA en ACO, bouwden 5 overzee takken in Mexico, Doubai, Myanmar, Colombia, Pakistan, heeft meer dan 60 ASTA en ACO-merkagenten rond de wereld.
  Wij besteden hoge aandacht op merkafbeelding en klantentevredenheid, en ononderbroken innovatie en technische innovatie.

 • R & D

  Ons bedrijf is professioneel R&D, een productie, verkoop, de dienst als één van de moderne professionele fabrikant en de Nationale high-tech ondernemingen van China. Wij concentreren ons op één oplossing van de eindeweergave: Printerverbruiksgoederen en de verbruiksgoederenoplossing van de streepjescodeprinter. Onze ervaren R&D-afdeling, verstrekt nieuw productontwerpen door wetenschap en onderzoekfuncties te manipuleren om onze cliënten beter te dienen en onze producten te bevorderen.

Contactgegevens
Shenzhen Fordconn Industrial Co.,Ltd

Tel.: 86-755-28216529

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)